Rubint Réka

A fitneszkirálynő nagyon családcentrikus. Rubint Réka Kazincbarcika 1978.


A Cel Rubint Reka Fashion Women Style

Az utóbbi időben rengeteg megpróbáltatás érte őt e-téren hiszen édesanyja egy családi látogatás után hunyt el tragikus hirtelenséggel majd férje.

. Rubint Réka több interjúban kijelentette már hogy a legfontosabb számára a családja. 2017-ben a Forbes őt választotta a 10. Nagyon gyorsan olvad a Mount Everest legmagasabb gleccsere.

Ezúttal egy nagyon szívhez szóló fotóalbumot osztott meg az Instagram-oldalán. Barátai búcsúztatják a börtönbe készülő Aureliot. Magyar aktmodell fitneszedző üzletasszony különböző fitneszkiadványok edzésprogramok szerzője.

Legbefolyásosabb magyar nőnek a médiában. Én csak álltam óriási tágra nyílt szemekkel és nem értettem. Sajtóklub 20 évvel ezelőtt vagy így vagy úgy szinte mindenki útjába akart állni a szerelmünknek.

Rubint Réka és Schobert Norbi immár 20 éve kitart egymás mellett Fotó. Budapest Rubint Réka tudja hogy mindig erősnek kell lennie s ez akkor sem volt másképp mikor 2012-ben megműtötték a férjét Schobert Norbit. Bár a beavatkozás jól sikerült a fitneszguru nem sokkal.


Pin On Divat


Pin On Divat


Rubint Reka


Pin On Peldakepem


Rubint Reka Fashion Style Model


Pin On Fitness


Rubint Reka Fashion Hair Athletic Jacket


Pin On Fitness


Pin On Divat

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel